sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pieniä vastoinkäymisiä synnytyksen alla

Perjantaina kävin lääkärissä. Käyrille ei piirtynyt yhden yhtä vaivaista supistusta. Kohdunkaula lyhentynyt, mutta paikat eivät ole avautuneet. Sen sijaan todettiin taas hiiva. Nice! Tämä on juuri se aika, kun niitä on hyvä alkaa sairastamaan. Lääkäri halusi minun ottavan siihen jotain kovin tiukkoja jodipuikkoja, jotta homma saataisiin varmasti hoidettua synnytyksen alta pois. Minä googletin. Ne olivat raskausaikana kiellettyjä. Nyt mennään kätilön suosittelemilla maitohappokapseleilla. Toivon kovasti että ne tehoaisivat ja pian.

Viime yö on tullut nukuttua todella huonosti. Vatsa on hieman sekaisin. Tämä voisi viitata lähestyvään synnytykseen, mutten millään jaksa uskoa. Eiköhän tässä mennä heittämällä yliaikaiseksi ja käynnistykseen. Tänään pitäisi könytä itsensä sairaalalle asti yliaikaiskontrolliin. 

Hieman väsynyttä tekstiä. Se kuvastaa tämän hetken mielialoja aika lailla. Olen niin tympiintynyt tähän odottamiseen. Olen epätoivoisesti yrittänyt keksiä itselleni muuta mietittävää, mutta ajatukset palaavat koko ajan siihen miksei se jo tule. Ihanaa muuten tämä talviaikaan siirtyminen. Tosi näppärää herätä sunnuntaina klo 5.

Ei kommentteja: