perjantai 28. lokakuuta 2011

The Day 40+0

Kaveri ei näy saapuvan tänäänkään, mutta ihan tyhjin käsin ei sentään tarvitse olla. Tässä kun on ollut tätä aikaa tapettavana, niin olen ehtinyt tehdä ihan kiitettävissä määrin nettiostoksia, itselleni ja vauvalle. Maanantaina luovutin kaupoissa kiertelyn kanssa ja tilasin itselleni Marc O'Polon kylpytakin ja sisätossut netistä. Tuli aika hintavaksi, mutta ovat ainakin hyvät. Kylpytakkia olen kaipaillut jo jonkin aikaa ja kun se mainittiin sisätossujen kanssa niin kätilöltä kuin synnytysvalmennuksesta saamissani sairaalalaukkulistoissa, niin nyt se tuli vihdoin hankittua. Ilmeisesti kyseisiä vaatekappaleita ei jaella täkäläisissä sairaaloissa, kun omat pitää ottaa mukaan. Voin vaikka lyödä vetoa, että lapsiveteni lävähtävät noiden tossujen päälle ja ne ovat sitten käyttökelvottomat sen jälkeen :)



Tänään tuli myös ilmoitus, että jokin aika sitten tilaamani norsumobile on myös postitettu tänään. Sitten saa kaverikin vähän väriä nurkkaansa.

1 kommentti:

Tiitu kirjoitti...

Onnea neljästä ja nollasta <3. Sama tarina silti täälläkin...kaveri panttaa sisällä edelleen :S Plääh! Mulla kans uunituore aamutakki korkattavana sekä yöpaita synnärille :D Eipä täällä Briteissäkään siis sairaalakuteita jaeta, vaan omat pitää tuoda mukanaan. Joku sanoi että tyynykin pitäs olla? Mutta en kyllä sellasta mukaan pakannu...laitan sitten miehen noutamaan jos tarve vaatii :D Ei VOI olla niin köyhä maa etteikö sairaalalta löytys tyynyjä, jos kerta sairaanhoitokin on ilmasta. Jaksamisia sinne!