torstai 25. elokuuta 2011

Vauvanvaatteiden lajittelu, osa 256

Lindexiltä saapui eilen paketti. Kerrassaan loistavaa, että heidän vaatteitaan saa tilattua myös netistä! Mun makuun olevia kohtuuhintaisia vaatteita kun ei tunnu löytyvän täältä kuin H&M:n valikoimista. Eikä siinä toki mitään vikaa ole, mutta pieni vaihtelu piristää.

Uusi ja toivottavasti viimeinen suurempi vaateostoserä ennen kaverin syntymää inspiroi kaivamaan jälleen kerran kaikki vauvanvaatteet kaapista, niin pestyt kuin pesemättömät. Aiemmin ne oli jaoteltu paitsi tarkoituksensa (body, alaosa, potkarit jne.) myös lapussa lukevan koon mukaan. Nyt totesin, että täytyyhän eri merkkien koot vertailla vielä ristiin, jottei kokomerkintään nähden pienet vaatteet jää vahingossa käyttämättä. Aika uskomattomia eroja niissä olikin saman koon sisällä. Mm. 50 cm:n suomalaisvalmisteiset potkarit (en muista nyt merkkiä) olivat tismalleen samankokoiset kuin  68 cm:n Metsolan potkarit. Hyvä että tuli huomattua nyt eikä vasta sitten kun Metsolan potkarit olisivat olleet jo auttamattomasti pienet. Vastaavat varmaan paremmin kokoa 62.
 
Nämä ihanuudet saapuivat täydentämään varastoja eilen. Lisäksi hankin myös värikkäämpiä vaatteita, mutta niitä ei lisätä tänne, jottei sukupuoli paljastuisi.

(Kuvat Lindexin verkkokaupasta)

Vähän kyllä ärsyttää, kun niin paljon vaatteita tulee ostettua uutena. Vaikka Berliinin kirppikset ovat suuria ja mainostettuja turistikohteita, niin niiden vauvanvaatteiden hinta/laatusuhde on jotain aivan muuta kuin Suomessa. Jos vauvanvaatteita siis edes sattuu löytymään. Täysin nyppyyntyneestä bodysta saatetaan pyytää kahta euroa jne. Täytyy varmaan pistäytyä joululomilla Suomen kirppiksillä ja huutaa mahdollisesti Huuto.netistä jotain vanhempien osoitteeseen.

4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Ihania <3 Itse oon käytettynä ostanut vallan (lue: ostin ebayn tyhjäksi :D) ja tosi hyvin löysinkin kaikkea ihanaa. Lahjaksi saatu loput (tai varmaan tulee vielä lisääkin). Mutta aivan ihania retrokuvioita sullakin tuossa <3 Tykkään. Ebayta tosiaan suosittelen ;) Huutonetissä repivät ihan hillittömiä hintoja... Me mennään aika samoissa muuten, taidetaan olla teitä jopa kolme päivää edessä täällä briteissä :D Hahahah... jännittääkö sua synnytys?

Milla kirjoitti...

Saako lindexiltä tilattua verkkokaupasta? en oo tiennykkään... vai onkohan meillä suomessa sellasta palvelua?

Miun piti tänään lähtee shoppailemaan, mutta saikulle jäin, joten pitää jättää tuonnemmaksi. Ite oon ostellu kirppikseltä aika paljon vauvanvaatetta ja yllätyin kovasti miten hyväkuntoisia ja edullisia löytyi!

kaiho kirjoitti...

Mäkin surffailen useasti ebayn sivuilla, mutta jotenkin en onnistu löytämään sieltä mitään. Mulla tuntuu olevan aina aivan liian tarkka tai sitten liian iso haku. Eikä täkäläiset vastasyntyneen vaatteet todella vastaa liian usein mun mieltymyksiäni. Mutta jatkan surffailua varmasti vastaisuudessakin. Ehkä sieltä vielä joskus tarttuu jotain. Vaikka sitten Saksan ulkopuolelta.

Lindexin verkkokauppa löytyy osoitteesta: http://www.lindex.com/fi.
Suosittelen!

Veera kirjoitti...

Ostin just tällä viikolla tuon saman ihanaakin ihanamman leijonahaalarin, vaikka meillä on noita pieniä haalareita enemmän kuin tarpeeksi. :D Samoin ostin tuollaset oranssit pöksyt. Esikoisella tykkäsin tosi paljon noista Lindexin velourhousuista, joten niitä uskallan ostaa enemmänkin varastoon.