tiistai 2. elokuuta 2011

Pää pehmeää täynnä



Perjantaina unohtui avaimet kotiin. Eilen sama juttu. Tänään jäi puolestaan kännykkä. Huoh.. Työjutut pitää miettiä aina kahteen kertaan, etten päästäisi ihan idioottimaisia visioita suustani. Jos niitä superideoita siis edes tulee. Kovin ovat harvassa olleet viime aikoina. Olen normaalistikin joissain asioissa hieman hajamielinen (toiset asiat muistan taas liiankin hyvin), mutta kovasti toivon että tämän mielentila johtuisi raskaudesta eikä olisi siis kovin pysyvä. Hieman jännittää, että miten pärjään sitten kun vauva on täällä. Toivottavasti en unohda sitä minnekään. Synnytyksen jälkeisiä superhormooneja odotellessa.. :)

4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Oi miten tuttua...mä en muistaisi päätänikään, ellei se olis olkapäitten välissä kiinni xD. Käsittämätöntä. Mutta ilmeisesti vauva toimii prioriteettinä synnyttyään jolloin kaikki muu unohtuu paitsi se vauva :) Hyvä niin...nyt on vissiin treenikausi menossa siihen :)

Äni kirjoitti...

Mullakin oli raskausaikana kauhea muistamattomuus, ns. raskausdementia. Valitettavasti tila tosiaan vain pahenee vauvan synnyttyä - joskin onneksi kaiken vauvaan liittyvän kyllä muistaa. Kaikki muu sitä paitsi tuntuukin melko turhalta sitten. ;D

kaiho kirjoitti...

Lohduttavaa kuulla, että en ole yksin tämän kanssa :) En näin kyllä uskonutkaan, mutta kun lähipiirissä ei tällä hetkellä ole muita raskaana olevia, niin jää tämä vertaistuki saamatta.

Hei Äni! Blogisi on nykyään salasanasuojattu ja kovin mielelläni lukisin teidän kuulumisista. Onko mahiksia saada salasanoja? Vaihtokaupassa voin antaa sinulle salasanat, kun kaveri muksahtaa maailmaan ja pistän kanssa kaiken lukkojen taakse :) Mulla ei valitettavasti ole anonyymiä s-postiosoitetta, jonka voisin laittaa tähän. Mutta ilmoittele, jos sulla on tms.

Äni kirjoitti...

Hei kaiho! Harmi että olet tippunut pois blogini lukijoista. Muutin sen salasanalliseksi kesäkuussa. Valitettavasti minulla ei ole myöskään anonyymiä s-postia. :( Mieluusti otan sinut takaisin lukijaksi, jos keksit kuinka vaihtaa s-postitietoja!