sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Rastia listaan

Käytiin eilen hieman ostoksilla. Tilaukseen lähtivät mustat Mountain Buggyn Urban Junglet kaksilla sadesuojilla (Niinpä! Mieli muuttui vielä kerran :) ),



Flexi Bath -kylpyamme

 sekä Ergo baby -rintarepun lisäosa vastasyntyneelle. Tuon rintarepun ostimme jo Suomesta pähkäillessämme, että mihin kevyeen ja vähän tilaa vievään käyttäisimme vanhenevan Stockan lahjakorttimme. Toivotaan, että tuo reppu sopii meille kaikille kolmelle ja että se pääsisi tositoimiin viimeistään lentäessämme jouluna Suomeen.


Kylläpä helpotti kun sai ostoslistaa hieman lyhyemmäksi. Lompakkokaan ei huutanut vielä hoosiannaa, sillä vanhempani halusivat ostaa viidennelle lapsenlapselleen vaunut valintamme mukaan. Rahapussia kuritettiin kylläkin aiemmin tällä viikolla, kun tämä rouva tarvitsi hieman piristystä ja osti mm. aiemmin mainitun keinutuolin, jakun Zarasta ja kaikkea pientä kivaa. :)

2 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Ihanaa kyllä on kun vähenee listalta hankittavat tavarat :)

Meillä on kanssa tarkoitus tuollainen flexi bath amme ostaa, ostitteko tuon valkoisena? Minkä hintainen se on siellä Saksassa?

kaiho kirjoitti...

Lapsiparka jää vallan ilman virikkeitä, kun äidillään on menossa niin vahva musta-valko-harmaa -villitys. Joten kyllä, amme tilattiin valkoisena harmain kanttauksin :)

Nuo on kaikki pienestä lastentarvikeliikkeestä (http://www.rasselfisch.de) parin sadan metrin päässä meiltä. Kuvittelin sen olevan kallis, kun on kerta tuollainen pikkubutiikki, mutta tarjosi yllättäen todella kilpailukykyiset hinnat. Amme maksoi 39 euroa. Olen löytänyt vain yhdestä saksalaisesta nettikaupasta halvemmalla.

Keskitettiin nuo ostokset kuitenkin nyt tuonne niin saatiin vähän parempi pakettihinta.