perjantai 22. heinäkuuta 2011

3 kuukautta vielä

Toissailtana iskenyt paniikki siitä, että eihän meillä ole mitään vielä hankittuna tai mietittynä helpottui eilen IKEA-reissulla, hämmentävää kyllä :). Totesin siinä kotimatkalla salmiakkikaloja mutustellessani, että onhan tässä vielä kolme kuukautta aikaa. 

Helpotukseen vaikutti toisaalta niin päätös vaunujen ja pinniksen mallista kuin monet pienet asiat. Mieheni osallistui vihdoinkin päätöksentekoon vauvahankinnoissa ja niinpä meillä lähtee Bugikset tilaukseen. Ikeassa tekemieni tarkkojen mittausten perusteella aion puolestaan pihistää pinniksessä ja hankkia Gulliver-sängyn. Sen pitäisi mennä matalemmassa asennossa tarvittaessa saman liikkeen Malm-sänkymme sivuvaununa. Toki sängyssämme on aika leveä reuna ja se ei ole kovin ideaali sivuvaunuille ylipäätään, mutta jos tämä pinnis ei toimi sen kanssa, niin ei kyllä mikään muukaan. Sitten pitää vaan kerätä itsensä ja nousta sängystä monta kertaa yössä. Syöttämisen voisi sitten hoitaa kauan himoitsemassani Vitran Eames-keinutuolissa, johon voisi heittää päälle vielä lampaantaljan tuomaan lämpöä talviöihin.


Toisaalta myös eilen tehdyt pienet hankinnat toivat helpotusta stresssiin. Sain vihdoin ostettua ehkä kaksi vuotta ostoslistalla olleen päiväpeiton ja kaupan päälle vielä pari isoa samettityynyä. Kylläpä helpotti päästä eroon kauhtuneesta ja epäkäytännöllisestä valkoisesta (koiramme viettää päivät sängyllä, vaikkei sinne normaalisti saakaan tulla). Toivottavasti tuo harmaa säilyy siistempänä pidempään.

Petivaattet


Arvatkaapas mitkä ovat top3 väriä tällä hetkellä ja että innostuinko hieman tekemään kollaaseja Picasalla? :) Mätkästään nyt vielä yksi kuva tällä viikolla tulleesta vauvanvaattesta (muut oli mustia :) ), jotta saadaan vähän väriä tähänkin blogiin. Samalla paljastuu makuuhuoneen/lastenhuoneen tuleva tehosteväri.





Ei kommentteja: