maanantai 18. huhtikuuta 2011

Koita kestää

Kaveri raukka joutuu kärsimään, kun mutsinsa on niin tuohtunut vaalituloksesta. Verenpaine varmasti katossa, huono olo ja kohta varmaan vatsahaavakin. :( Onneksi pysytään Suomen rajojen ulkopuolella ainakin toistaiseksi. Eiköhän ahdistuksen vie viimeistään mennessään pääsiäisloma ihanassa Goslarissa.

Huomenna mennään taas lääkärille tarkistukseen. Saas nähdä onko se verenpaine oikeasti koholla ;).
Muista kysyä seuraavista asioista:
  • alaselkäkivut (täällä ei kauheasti lenkkeillä, kun alaselkä vihoittelee heti, kummaa)
  • uudet vitamiinit ja mahdollinen lisärauta (nykyinen päivittäinen vitamiiniannos koostuu niin massiivisesta nappimäärästä, että se ei sovi kaltaiselleni yökkäilijälle)
  • Suomen lomien ja lääkärintarkastusten yhteensovittaminen
  • kätilön varaaminen (kuten lääkärin myös kätilön saa valita täällä itse. Siinä on puolensa ja puolensa)

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Kysyppäs että katsoisivat pissanäytteen, minulla selkäkivun syyksi paljastui virtsatietulehdus (streptokokki B jylläsi), selkäkipu hävisi heti penisilliinikuurin jälkeen...

kaiho kirjoitti...

Täytyypä kysästä. Mulla oli pari vuotta sitten tosi paljon virtsatietulehduksia, joten ei olisi mahdottomuus. Nyt ei kyllä ole ollut mitään niistä normaaleista oireista.

Mä luulen, että tämäkin liittyy hormonaalisiin muutoksiin, kun tuo kipu on niin liitoksissa liikkumiseen ja puuhasteluun. Esim. viikonloppuna kun kykin, nostelin ja kävelin kokoajan, niin selkä oli aika hellänä. Tänään kun on istunut 8h töissä koneen ääressä, niin kaikki on paljon paremmin :). Mutta ei vara venettä kaada.

Milla kirjoitti...

No mulla ei kanssakaan ollut mitään muita oireita, vaikka yleensä aiemmin on ollut. Ja pissanäytteessä ei ollut kuin leukkarit plussalla vaikka yleensä nitriititkin on koholla Kätilö äitipolilla sanoi, että raskausaikana VTI on hyvin usein oireeton tai sitten oireet voivat olla sellaisia että niitä ei yhdistä mitenkään VTI:ksi.