torstai 3. helmikuuta 2011

Höllää vähän

Olen ihminen, joka uskoo vahvasti, että liika yrittäminen paitsi vaikeuttaa onnistumista myös vie ilon itse onnistumiselta. Eikä pelkästään vauvan hankkimisessa vaan muussakin elämässä. Vaikeinta on löytää se hiuksenhieno raja stressaamisen ja panostamisen välillä. 

Ylikuumenemisen vaarassa kaikesta vauvakuumeilusta otettiinkin hieman etäisyyttä. Yritystä toki jatkettiin, mutta muut asiaan kuuluvat extrat, kuten vauvablogit, lastentavaraliikeet yms., päätettiin jättää hetkeksi hieman vähemmälle. Toimi jopa niin hyvin, että tammikuussa kalenterin uusimisen myötä laskin kiertoni väärin ja olin pari päivää onnellisen tietämätön siitä, että kuukautiseni olivat myöhässä. Havahduttuani asiaan, odotin päivän, tein negatiivisen raskaustestin ja sieltähän ne sitten tulivatkin.

Nyt paluu vauvablogien ja muiden teemaan kuuluvien asioiden maailmaan tuntuu taas "terveeltä". Otan asian jopa niin rennosti, että lähdin mukaan Lyydian järjestämään Jouluksi 2011 kotiin -projektiin! Olen jo jonkin aikaa myös miettinyt, että pitäisiköhän tässä alkaa ovulaatiotestejäkin harrastamaan oikein kunnolla. 5 kiertoa on nyt yritetty ilman. Voisihan niitä kokeilla ja katsoa sitten onko niistä enemmän haittaa kuin hyötyä, stressi tikkuun pissaamisesta vs. varmuus siitä että on ovuloinut ja oikeaan aikaan. Vielä joitain kuukausia sitten se olisi muuttunut hössötykseksi, nyt luulen että se voisi onnistuakin.

Testaamisen voisi aloittaa vaikka huomenna (kp 15), kun mieskin tulee tänä iltana työmatkalta ja edessä on pitkä viikonloppu Prahassa ensimmäistä hääpäivää juhlistaen ;)



2 kommenttia:

Caudensia kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogistaniaan :) Tuo on totta tuo hiuksen hieno raja stressaamisen ja panostamisen välillä. Yritetäänhän pysyä siellä panostamisen puolella!
Romanttista hääpäivää Teille!

kaiho kirjoitti...

Kiitos. Tämä on aihepiiri, josta kirjoittelen varmaan myöhemminkin. Kaikki hyvin auringon alla ja vahva painotus panostamisessa :)